Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gennem vinteren har Scandic via en såkaldt ’bæredygtigheds-hackathon’ opfordret kædens 18.000 medarbejdere til at komme med de næste brugbare bæredygtighedsidéer. Mere end 400 ideer blev det til – og nu to udvalgt, en inden for miljø og en anden inden for social bæredygtighed, skriver Standby.

”Vi er ekstremt glade for det store engagement og lykkelige over, at der er kommet mere end 400 ideer ind, som vi kan arbejde videre med. Vi kommer til at gennemgå alle forslagene for at se, hvilke som kan implementeres – og vi begynder med de vindende ideer,” siger Vanessa Butani, Sustainability Director i Scandic.

Scandic kan spare 200 millioner liter vand på år, hvis gæsterne slukker for hanen, når de børster tænder. Det svarer til 1,2 millioner badekar fyldt med vand. Scandic vil nu identificere muligheder for at kommunikere dette til gæsterne.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind