Kan det blive meget bedre end at drive en café i Bytorv Horsens - og samtidig have direkte adgang til udeservering? Det mener indehaver af Café Check In, Loni Mortensen, ikke, skriver Horsens Folkeblad.

I 23 år har hun haft Café Check In i centret. Det har været 23 gode år med stor arbejdsglæde, fortæller den i dag 47-årige indehaver, der er klar til endnu flere år i center-caféen.

”Det kunne være alletiders, om man i renoveringen kunne tænke en udeservering ind ved den store glas- og frontfacade, som vi er placeret ved - altså en stor altan med plads til caféens gæster, så folk i sommerperioden kan nyde deres mad og drikke på en stor åben repos. Et integreret udemiljø er det eneste, vi mangler i centret,” siger Loni Mortensen.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne