Kan det blive meget bedre end at drive en café i Bytorv Horsens - og samtidig have direkte adgang til udeservering? Det mener indehaver af Café Check In, Loni Mortensen, ikke, skriver Horsens Folkeblad.

I 23 år har hun haft Café Check In i centret. Det har været 23 gode år med stor arbejdsglæde, fortæller den i dag 47-årige indehaver, der er klar til endnu flere år i center-caféen.

”Det kunne være alletiders, om man i renoveringen kunne tænke en udeservering ind ved den store glas- og frontfacade, som vi er placeret ved - altså en stor altan med plads til caféens gæster, så folk i sommerperioden kan nyde deres mad og drikke på en stor åben repos. Et integreret udemiljø er det eneste, vi mangler i centret,” siger Loni Mortensen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne