Kan det blive meget bedre end at drive en café i Bytorv Horsens - og samtidig have direkte adgang til udeservering? Det mener indehaver af Café Check In, Loni Mortensen, ikke, skriver Horsens Folkeblad.

I 23 år har hun haft Café Check In i centret. Det har været 23 gode år med stor arbejdsglæde, fortæller den i dag 47-årige indehaver, der er klar til endnu flere år i center-caféen.

”Det kunne være alletiders, om man i renoveringen kunne tænke en udeservering ind ved den store glas- og frontfacade, som vi er placeret ved - altså en stor altan med plads til caféens gæster, så folk i sommerperioden kan nyde deres mad og drikke på en stor åben repos. Et integreret udemiljø er det eneste, vi mangler i centret,” siger Loni Mortensen.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne