Hvilken virksomhed er den største udbyder af alternative overnatningsformer?

Skift.com fortæller, at Booking.com for første gang har offentliggjort omsætning fra private hjem, og de viser, at Airbnb er udfordret på deres dominerende position på markedet.

I tredje kvartal af 2018 omsatte Booking.com for mere end 1 mia. dollars på private hjem. Dette er således omsætning uden hoteller.

Til sammenligning omsatte Airbnb for ’væsentlig over’ 1 mia. dollars i samme periode, men det inkluderer også omsætning fra boutique-hoteller og oplevelser.

Booking.com omsatte for 2,8 mia. dollars på private boliger i 2018, hvilket udgjorde 20 pct. af virksomhedens samlede omsætning.

Læs mere om historien her.

Ny rapport: Airbnb boomer

Ifølge mediet Skift.com omsatte Airbnb for 33 mia. dollar på booking af private hjem i 2018, og tallet forventes at vokse til 44 mia. dollar i 2019. I 2014 omsatte virksomheden for blot 3,9 mia. dollar.

Rekordmange danskere tog på hotel - i Danmark

Der har været redt op til et velvoksent antal hotelgæster i den første halvdel af 2019 til og med juni måned, skriver Politiken. Faktisk har rekordmange danskere og udenlandske gæster lagt kroner i kassen, viser overnatningstal fra Danmarks Statistik.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne