Antallet af hotelværelser i hovedstaden kender kun en vej: Op. Nu melder tyske A&O Hostels sig på banen med endnu et hostel i København. Kæden, som åbnede det første hostel i 2017, indvier i foråret 2020 nummer to: 802 sengepladser fordelt på 219 værelser.

”I stedet for at bygge hoteller fra bunden er vores strategi at overtage centralt beliggende ejendomme for en forholdsvis lav penge. Herefter moderniserer vi dem, så de passer præcist til A&O hostels’ gæster,” siger Kasper Rønnow, Managing Director for A&O Hostels i Danmark.

Det kommende hostel får seks etager og adresse i det nye Sydhavnen klos op ad Teglholmen. Bag hostellets design står A&O Hostels egne arkitekter. Fokus er på lyse, enkle rum, hvoraf hovedparten er udviklet til familier. I lobbyområdet etableres en række opholdsrum, hvor gæsterne kan spille, arbejde eller slappe af med en bog. Gratis højhastigheds-WIFI i streamingkvalitet følger med.

I forvejen har A&O Hostels et hostel med 270 værelser på Nørrebro.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne