Antallet af hotelværelser i hovedstaden kender kun en vej: Op. Nu melder tyske A&O Hostels sig på banen med endnu et hostel i København. Kæden, som åbnede det første hostel i 2017, indvier i foråret 2020 nummer to: 802 sengepladser fordelt på 219 værelser.

”I stedet for at bygge hoteller fra bunden er vores strategi at overtage centralt beliggende ejendomme for en forholdsvis lav penge. Herefter moderniserer vi dem, så de passer præcist til A&O hostels’ gæster,” siger Kasper Rønnow, Managing Director for A&O Hostels i Danmark.

Det kommende hostel får seks etager og adresse i det nye Sydhavnen klos op ad Teglholmen. Bag hostellets design står A&O Hostels egne arkitekter. Fokus er på lyse, enkle rum, hvoraf hovedparten er udviklet til familier. I lobbyområdet etableres en række opholdsrum, hvor gæsterne kan spille, arbejde eller slappe af med en bog. Gratis højhastigheds-WIFI i streamingkvalitet følger med.

I forvejen har A&O Hostels et hostel med 270 værelser på Nørrebro.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj

Majsolen skinnede historisk mange timer i det danske sommerland, og det var med til at sikre de danske hoteller et rekordhøjt antal overnatninger for denne måned. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellerne havde 4,2 pct. flere overnatninger sammenlignet med samme måned året før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne