Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
København er nemlig blevet rigtig glad for japansk mad, især gademad. Hos Kuma er pakket med smag, er let og raffineret, og så koster det ikke særlig meget, skriver MigOgKbh.dk.
Nu har Østerbro så også fået deres helt egen Kuma.
Bag Kuma står Mathias og Katsu, sidstnævne er halvt japansk og har stået i lære på Michelin-restauranten Kong Hans.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Taxa-mangel tvinger restauranter til alternativ løsning
16-04-2024
-
Horesta varmer op til landdistriktsudspil
16-04-2024
-
Hotel Fuglsøcentret har ansat ny køkkenchef
16-04-2024
-
Forlystelsespark går grønt med ny teknologi
16-04-2024
-
Jakob er vendt hjem som chef for Hotel Norden i Haderslev
16-04-2024
-
Billund Lufthavn øger betaling markant: Så meget dyrere bliver det at bruge lufthavnen
16-04-2024
-
Brøndums Hotel indgår nyt stort samarbejde
16-04-2024