Store tyske A&O Hostels åbner til marts næste år sit andet hostel i København med over 800 senge – inden for et par år forventer kæden at komme til Aarhus, skriver Standby.dk.

Kasper Rønnow, administrerende direktør for A&O Hostels i Danmark, forventer, at det kommende A&O i Sydhavnen med sine 802 sengepladser på 219 værelser, alle med bad og toilet, vil betyde cirka 50.000 årlige overnatninger.

”Det er også nemmere at drive forretning med to enheder, så kan de to hostels hjælpe hinanden ved for eksempel overbooking på det ene. Hostels er kommet for at blive, også i en tid hvor mange nye hoteller skyder op i København. Vi tiltrækker en ny type gæster til København, der bruger byen på en anden måde. Vores gæster bruger naturligvis også nærmiljøet omkring hostellet – og vores første hostel på Nørrebro ligger i et kvarter, der bliver stadig mere trendy.”

500 parkeringspladser på vej til erhvervslivet i København

Teknik- og Miljøforvaltningen er derfor gået i gang med at etablere de første af i alt 500 p-pladser, som er reserveret til biler med gule nummerplader. Hvis man parkerer på pladserne med en almindelig hvid nummerplade eller en såkaldt papegøjeplade, risikerer man en p-afgift. Erhvervsparkeringspladserne kommer til at ligge over hele byen, men de fleste bliver placeret i centrum af København. 300 af pladserne ligger inden for betalingszonen, og bilisterne skal betale som normalt på pladserne.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne