Store tyske A&O Hostels åbner til marts næste år sit andet hostel i København med over 800 senge – inden for et par år forventer kæden at komme til Aarhus, skriver Standby.dk.

Kasper Rønnow, administrerende direktør for A&O Hostels i Danmark, forventer, at det kommende A&O i Sydhavnen med sine 802 sengepladser på 219 værelser, alle med bad og toilet, vil betyde cirka 50.000 årlige overnatninger.

”Det er også nemmere at drive forretning med to enheder, så kan de to hostels hjælpe hinanden ved for eksempel overbooking på det ene. Hostels er kommet for at blive, også i en tid hvor mange nye hoteller skyder op i København. Vi tiltrækker en ny type gæster til København, der bruger byen på en anden måde. Vores gæster bruger naturligvis også nærmiljøet omkring hostellet – og vores første hostel på Nørrebro ligger i et kvarter, der bliver stadig mere trendy.”

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj

Majsolen skinnede historisk mange timer i det danske sommerland, og det var med til at sikre de danske hoteller et rekordhøjt antal overnatninger for denne måned. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellerne havde 4,2 pct. flere overnatninger sammenlignet med samme måned året før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne