Martin Ib, der står bag restaurationsvirksomheden MIB, udvider nu paletten af forretninger med en ny restaurant i Pakhusene på Aarhus Ø. Samtidig udvider han kantinedriften til næste etape af erhvervsbyggeriet. Det fremgår af en pressemeddelelse til Jyllands-Posten.

Alacarte-restauranten åbner i Pakhusene i 2020 og det bliver med nordisk gastronomi og mad tilbredt over grillen, der kommer på menukortet. Restauranten vil således ikke have ovn og komfur, som man kender det.

Derudover skal endnu flere sultne maver mættes, når kantinedriften i Pakhusene udvides fra 300 til over 1.200 dagligt spisende erhvervsfolk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Populært Trøjborg-pizzeria åbner nyt spisested i Aarhus

I august måned kunne Fratelli Pizzeria afsløre, at det populære Trøjborg-sted ville åbne et nyt spisested på i Aarhus. Og nu er åbningsdatoen endelig klar: Lørdag den 26. oktober klokken 15.00 slår Fratellis nye spisested dørene op.

Restaurant Flammen ansætter HR Manager

1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne