Martin Ib, der står bag restaurationsvirksomheden MIB, udvider nu paletten af forretninger med en ny restaurant i Pakhusene på Aarhus Ø. Samtidig udvider han kantinedriften til næste etape af erhvervsbyggeriet. Det fremgår af en pressemeddelelse til Jyllands-Posten.

Alacarte-restauranten åbner i Pakhusene i 2020 og det bliver med nordisk gastronomi og mad tilbredt over grillen, der kommer på menukortet. Restauranten vil således ikke have ovn og komfur, som man kender det.

Derudover skal endnu flere sultne maver mættes, når kantinedriften i Pakhusene udvides fra 300 til over 1.200 dagligt spisende erhvervsfolk.

Har du fået læst?

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne