Martin Ib, der står bag restaurationsvirksomheden MIB, udvider nu paletten af forretninger med en ny restaurant i Pakhusene på Aarhus Ø. Samtidig udvider han kantinedriften til næste etape af erhvervsbyggeriet. Det fremgår af en pressemeddelelse til Jyllands-Posten.

Alacarte-restauranten åbner i Pakhusene i 2020 og det bliver med nordisk gastronomi og mad tilbredt over grillen, der kommer på menukortet. Restauranten vil således ikke have ovn og komfur, som man kender det.

Derudover skal endnu flere sultne maver mættes, når kantinedriften i Pakhusene udvides fra 300 til over 1.200 dagligt spisende erhvervsfolk.

Har du fået læst?

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne