Martin Ib, der står bag restaurationsvirksomheden MIB, udvider nu paletten af forretninger med en ny restaurant i Pakhusene på Aarhus Ø. Samtidig udvider han kantinedriften til næste etape af erhvervsbyggeriet. Det fremgår af en pressemeddelelse til Jyllands-Posten.

Alacarte-restauranten åbner i Pakhusene i 2020 og det bliver med nordisk gastronomi og mad tilbredt over grillen, der kommer på menukortet. Restauranten vil således ikke have ovn og komfur, som man kender det.

Derudover skal endnu flere sultne maver mættes, når kantinedriften i Pakhusene udvides fra 300 til over 1.200 dagligt spisende erhvervsfolk.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne