Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne. Derfor er der også et stigende behov for, at personalet har et kvalificeret kendskab til øl. På samme måde som en vinsommelier har stor viden om vin.

Det er imidlertid ikke kun de professionelle, som har en øget interesse for den gyldne bryg. Der er også en stor skare af øl-entusiaster, som arbejder seriøst med temaet øl og mad, og som efterspørger mere viden. Det er på den baggrund, at Ølsommelieruddannelsen er udviklet og tilrettelagt.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel har Kold College lanceret en ølsommelier-uddannelse, og den er åben for tilmelding nu. Der er rabat, hvis man tilmelder sig inden den 1. juni.

Læs mere her.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind