Det netop offentliggjorte regnskab for 2018 vidner om, at det igen går godt for Den Hvide Dame på Kongens Nytorv. Indtjeningen vokser kraftigt, og der er positive forventninger til fremtiden. Hotellet offentliggør ikke omsætningstal, men regnskabet viser, at årets resultat ender på 17,7 mio. kroner.

Et tilfredsstillende resultat, lyder det fra hoteldirektøren Lucas Johansson.

”2018 var endnu et godt år, og vi er tilfredse med resultaterne. Det var vores femte fulde år siden genåbningen i 2013, og vi har set en konstant og solid vækst i den tid. Samtidig skal vi fortsætte med at styre d'Angleterre mod tilsvarende økonomiske forventninger i fremtiden,” siger han til Berlingske.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne