På den ene af McDonald's’ restauranter i København har man været nødt til at hyre et vagtfirma til at håndtere de mange - ofte påvirkede - mennesker, der lægger vejen forbi hurtigmadens højborg i weekender, ferier og under begivenheder som Distortion, skriver Berlingske.

Det fortæller franchisetager Jan Jensen.

”Vi ser en tendens til ballade i restauranten, og derfor har jeg været nødt til at hyre vagter. I de fire år, jeg har haft ejerskab over restauranten på Nørreport, har jeg oplevet en stigning i de episoder, vi har i restauranten. Det er alt fra små episoder som diskussioner og uenigheder mellem gæsterne, til større ting som decideret vold og slåskampe,” fortæller Jan Jensen, der udover butikken på Nørreport, driver McDonald's på Hovedbanegården, Falkoner Allé og i Ballerup.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne