På den ene af McDonald's’ restauranter i København har man været nødt til at hyre et vagtfirma til at håndtere de mange - ofte påvirkede - mennesker, der lægger vejen forbi hurtigmadens højborg i weekender, ferier og under begivenheder som Distortion, skriver Berlingske.

Det fortæller franchisetager Jan Jensen.

”Vi ser en tendens til ballade i restauranten, og derfor har jeg været nødt til at hyre vagter. I de fire år, jeg har haft ejerskab over restauranten på Nørreport, har jeg oplevet en stigning i de episoder, vi har i restauranten. Det er alt fra små episoder som diskussioner og uenigheder mellem gæsterne, til større ting som decideret vold og slåskampe,” fortæller Jan Jensen, der udover butikken på Nørreport, driver McDonald's på Hovedbanegården, Falkoner Allé og i Ballerup.

Har du fået læst?

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Ford laver McDonald's-affald om til bildele

Ford vil bruge affald fra kafferistning fra McDonald’s og skabe dele, som kan bruges i selve bilen. Samarbejdet mellem Ford og McDonald’s skal genbruge affaldet fra kafferistningen, som ellers bare ender på lossepladser eller i bedste fald som grillkul, skriver internetsiden The Verge ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne