På den ene af McDonald's’ restauranter i København har man været nødt til at hyre et vagtfirma til at håndtere de mange - ofte påvirkede - mennesker, der lægger vejen forbi hurtigmadens højborg i weekender, ferier og under begivenheder som Distortion, skriver Berlingske.

Det fortæller franchisetager Jan Jensen.

”Vi ser en tendens til ballade i restauranten, og derfor har jeg været nødt til at hyre vagter. I de fire år, jeg har haft ejerskab over restauranten på Nørreport, har jeg oplevet en stigning i de episoder, vi har i restauranten. Det er alt fra små episoder som diskussioner og uenigheder mellem gæsterne, til større ting som decideret vold og slåskampe,” fortæller Jan Jensen, der udover butikken på Nørreport, driver McDonald's på Hovedbanegården, Falkoner Allé og i Ballerup.

Har du fået læst?

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Fodboldspiller lukker sit værtshus

Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne