Det går forrygende for Jan Dahls McDonald's- restauranter. Ikke mindst for burger- restauranten i Silkeborg, der i det forløbne år var den bedst indtjenende i burgerkongens imperium, skriver Midtjyllands Avis.

Årsregnskabet for 2018 for Silkeborgs McDonald's viser et overskud før skat på godt 3,1 millioner kroner, og ligeledes var der pæne overskud i 2018 i Jan Dahls øvrige syv McDonald's- restauranter, der udover i Randers er placeret i henholdsvis Vejle og Horsens samt to i Viborg og Herning.

Det er britisk ejede Food Folk Denmark, der ejer danske McDonald's, og i 2018 tjente man 103 mio. kr. efter skat. Der er i alt 21 danske franchisetagere, som altså betaler til Food Folk Denmark for at drive deres restauranter.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne