Det går forrygende for Jan Dahls McDonald's- restauranter. Ikke mindst for burger- restauranten i Silkeborg, der i det forløbne år var den bedst indtjenende i burgerkongens imperium, skriver Midtjyllands Avis.

Årsregnskabet for 2018 for Silkeborgs McDonald's viser et overskud før skat på godt 3,1 millioner kroner, og ligeledes var der pæne overskud i 2018 i Jan Dahls øvrige syv McDonald's- restauranter, der udover i Randers er placeret i henholdsvis Vejle og Horsens samt to i Viborg og Herning.

Det er britisk ejede Food Folk Denmark, der ejer danske McDonald's, og i 2018 tjente man 103 mio. kr. efter skat. Der er i alt 21 danske franchisetagere, som altså betaler til Food Folk Denmark for at drive deres restauranter.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne