Det går forrygende for Jan Dahls McDonald's- restauranter. Ikke mindst for burger- restauranten i Silkeborg, der i det forløbne år var den bedst indtjenende i burgerkongens imperium, skriver Midtjyllands Avis.

Årsregnskabet for 2018 for Silkeborgs McDonald's viser et overskud før skat på godt 3,1 millioner kroner, og ligeledes var der pæne overskud i 2018 i Jan Dahls øvrige syv McDonald's- restauranter, der udover i Randers er placeret i henholdsvis Vejle og Horsens samt to i Viborg og Herning.

Det er britisk ejede Food Folk Denmark, der ejer danske McDonald's, og i 2018 tjente man 103 mio. kr. efter skat. Der er i alt 21 danske franchisetagere, som altså betaler til Food Folk Denmark for at drive deres restauranter.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt Visitor: Den kødfri bøf er kommet for at blive

I 2016 var der ingen, men nu har McDonald’s tre vegetariske burgere på menuen. Den nye adm. direktør i kæden, Mads Friis, fortæller, at de kødfrie burgere særligt er målrettet det unge segment, hvor flere og flere betragter sig selv som fleksitarer.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne