Det går forrygende for Jan Dahls McDonald's- restauranter. Ikke mindst for burger- restauranten i Silkeborg, der i det forløbne år var den bedst indtjenende i burgerkongens imperium, skriver Midtjyllands Avis.

Årsregnskabet for 2018 for Silkeborgs McDonald's viser et overskud før skat på godt 3,1 millioner kroner, og ligeledes var der pæne overskud i 2018 i Jan Dahls øvrige syv McDonald's- restauranter, der udover i Randers er placeret i henholdsvis Vejle og Horsens samt to i Viborg og Herning.

Det er britisk ejede Food Folk Denmark, der ejer danske McDonald's, og i 2018 tjente man 103 mio. kr. efter skat. Der er i alt 21 danske franchisetagere, som altså betaler til Food Folk Denmark for at drive deres restauranter.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Ford laver McDonald's-affald om til bildele

Ford vil bruge affald fra kafferistning fra McDonald’s og skabe dele, som kan bruges i selve bilen. Samarbejdet mellem Ford og McDonald’s skal genbruge affaldet fra kafferistningen, som ellers bare ender på lossepladser eller i bedste fald som grillkul, skriver internetsiden The Verge ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne