Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er et erfaringsrigt team af nye driftschefer, der pr. 1. maj står klar hos Kokkenes Køkken, lyder det fra driftsdirektør i Kokkenes Køkken, Maj Toppenberg:

”Vi har styrket driften med tre erfaringsrige personer, der har solide og nødvendige kompetencer i branchen, som Kokkenes Køkken vil sætte nye standarder i,” forklarer Maj Toppenberg.

I Århus har man ansat Claus Udengaard. Camilla Højrup starter hos Kokkenes Køkken i Taastrup og Rune Skov Petersen blevet ansat – også som driftschef – på en lokation på Amager.

Se også

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind