Rejsende vil gerne spise på locale restauranter. Hvis det ikke er en mulighed, kan de også få bragt maden til hotellet. I hvert fald hos hotelkæden Wyndham, der har indgået en aftale med udbringningsvirksomheden DoorDash, skriver Skift.com.

Mediet kalder det ”room service 2.0”, hvor gæsterne får adgang til et bredt udbud af restauranter gennem den nye partner. Wyndham håber, at samarbejdet vil gøre det mere bekvemt at bestille mad udefra som hotelgæst.

Med i den nye aftale er også at fordelsmedlemmer hos Wyndham optjener point ved at bruge servicen med DoorDash.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne