Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Køkkenhaven på Schæffergården i Gentofte dyrkes ved håndkraft og uden brug af kunstgødning. I køkkenhaven dyrkes grøntsager som salater, squash, babygulerødder, spinat samt krydderurter og blomster.
Ideen til Schæffergårdens egen køkkenhave er opstået i et samarbejde mellem Schæffergårdens direktør Peter Feddersen og initiativtager Daniel Diago, som står for dyrkningen af køkkenhaven gennem sin virksomhed, Den Gamle Køkkenhave.
Peter Feddersen fortæller:
”Ønsket om at have vores egen store køkkenhave har eksisteret længe. Den gode mad har altid haft en stor plads på Schæffergården og det betyder også, at kvaliteten af de råvarer vi bruger må være de bedst mulige. At kunne levere grønt fra egen jord til eget bord er en stor tilfredsstillelse for os alle og at kunne samarbejde med en ildsjæl som Daniel er en gave i sig selv. Det ligger os meget på sinde at sikre, at vi belaster miljøet mindst muligt, og et projekt som køkkenhaven er i allerhøjeste grad med til at forstærke og motivere os til dette arbejde fremover”.
Køkkenhaven skal forsyne Schæffergårdens Restaurant Wohlert med grøntsager. Herudover er køkkenhaven åben for salg til alle interesserede.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024