Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers scorer topkarakter hos gæsterne og har for fjerde gang opnået den eftertragtede Best Western Quality Award.

Indehaver Hans-Henrik Ditlev er stolt over at vinde prisen:

”Best Westerns Quality Award bliver uddelt til hoteller, der opnår højest gæste-tilfredshed i kombination med en høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller. Det kræver en særdeles stærk drift at blive tildelt den fornemme award, der udtrykker en udtalt gæstetilfredshed samt en meget høj kvalitet på hotellet”.

Ved den seneste sammenligning mellem de mere end 150 skandinaviske medlemshoteller i Best Western indtager Hotel Kronjylland en fornem førsteplads efter gæsternes feedbacks.

Pincho Nation klar med nye restauranter i 2023

Pincho Nation har i november åbnet to nye restauranter i Danmark. Begge steder er man kommet godt fra start takket være en stor lokal opbakning og interesse. Blandt andet havde 2.700 i Aalborg og 1.900 i Randers skrevet sig op på prebooking-lister, hvor de kunne få adgang til at booke bord en uge før åbning.

Pincho Nation byder første franchisetager velkommen

I Norden er der flere end 70 Pincho Nation restauranter og 80% af dem er drevet på franchisebasis. Nu kommer den første franchise i Danmark. Det sker, når konceptet åbner den fjerde restaurant i Danmark og den anden i Jylland. I Pincho Nation Danmark ser man gerne, at flere franchisetagere slutter sig til. De kan se frem til at blive en del af attraktivt restaurationskoncept, hvor franchising er en del af vækststrategien, og hvor franchisetagere får stor hands-on opbakning fra både de øvrige restauranter i Danmark samt fra hovedkontoret i Gøteborg.

Log ind