Franchisetager Michael Rolver er blevet Mr. Sønderjylland i McDonald's-organisationen, skriver JV.dk.

Efter at have leveret gode resultater i landsdelen gennem restauranterne i Sønderborg og Tønder har han købt dem i Rødekro og Haderslev af sin franchisetagerkollega Jeppe Seerup. Michael Rolver ser klare fordele i at samle de sønderjyske restauranter.

”Selvom Danmark er et lille land, så er der stadig lokale forskelle. Jeg driver mine restauranter ud fra målsætningen om, at gæsterne altid er i centrum. Jeg bilder mig ind, at jeg efterhånden kender sønderjyderne ret godt og derfor har gode forudsætninger for at bygge videre på det gode fundament, som Jeppe Seerup har lagt,” siger Michael Rolver i en pressemeddelelse.

Den første McDonald's-restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i 1981. McDonald's i Danmark har i dag 88 restauranter, der ejes og drives af i alt 21 danske franchisetagere. Kæden har cirka 4700 medarbejdere og serverer hver dag omkring 190.000 måltider til danskerne.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne