Franchisetager Michael Rolver er blevet Mr. Sønderjylland i McDonald's-organisationen, skriver JV.dk.

Efter at have leveret gode resultater i landsdelen gennem restauranterne i Sønderborg og Tønder har han købt dem i Rødekro og Haderslev af sin franchisetagerkollega Jeppe Seerup. Michael Rolver ser klare fordele i at samle de sønderjyske restauranter.

”Selvom Danmark er et lille land, så er der stadig lokale forskelle. Jeg driver mine restauranter ud fra målsætningen om, at gæsterne altid er i centrum. Jeg bilder mig ind, at jeg efterhånden kender sønderjyderne ret godt og derfor har gode forudsætninger for at bygge videre på det gode fundament, som Jeppe Seerup har lagt,” siger Michael Rolver i en pressemeddelelse.

Den første McDonald's-restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i 1981. McDonald's i Danmark har i dag 88 restauranter, der ejes og drives af i alt 21 danske franchisetagere. Kæden har cirka 4700 medarbejdere og serverer hver dag omkring 190.000 måltider til danskerne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne