Franchisetager Michael Rolver er blevet Mr. Sønderjylland i McDonald's-organisationen, skriver JV.dk.

Efter at have leveret gode resultater i landsdelen gennem restauranterne i Sønderborg og Tønder har han købt dem i Rødekro og Haderslev af sin franchisetagerkollega Jeppe Seerup. Michael Rolver ser klare fordele i at samle de sønderjyske restauranter.

”Selvom Danmark er et lille land, så er der stadig lokale forskelle. Jeg driver mine restauranter ud fra målsætningen om, at gæsterne altid er i centrum. Jeg bilder mig ind, at jeg efterhånden kender sønderjyderne ret godt og derfor har gode forudsætninger for at bygge videre på det gode fundament, som Jeppe Seerup har lagt,” siger Michael Rolver i en pressemeddelelse.

Den første McDonald's-restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i 1981. McDonald's i Danmark har i dag 88 restauranter, der ejes og drives af i alt 21 danske franchisetagere. Kæden har cirka 4700 medarbejdere og serverer hver dag omkring 190.000 måltider til danskerne.

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne