Franchisetager Michael Rolver er blevet Mr. Sønderjylland i McDonald's-organisationen, skriver JV.dk.

Efter at have leveret gode resultater i landsdelen gennem restauranterne i Sønderborg og Tønder har han købt dem i Rødekro og Haderslev af sin franchisetagerkollega Jeppe Seerup. Michael Rolver ser klare fordele i at samle de sønderjyske restauranter.

”Selvom Danmark er et lille land, så er der stadig lokale forskelle. Jeg driver mine restauranter ud fra målsætningen om, at gæsterne altid er i centrum. Jeg bilder mig ind, at jeg efterhånden kender sønderjyderne ret godt og derfor har gode forudsætninger for at bygge videre på det gode fundament, som Jeppe Seerup har lagt,” siger Michael Rolver i en pressemeddelelse.

Den første McDonald's-restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i 1981. McDonald's i Danmark har i dag 88 restauranter, der ejes og drives af i alt 21 danske franchisetagere. Kæden har cirka 4700 medarbejdere og serverer hver dag omkring 190.000 måltider til danskerne.

Har du fået læst?

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne