Det kan godt være, at det var lidt af en tilfældighed, at det lige netop var i tjenerfaget Karina Grand endte, men siden hun besluttede sig at gå den vej, har der ikke været overladt ret meget til tilfældighederne, skriver Ebeltoft Folketidende.

Hun er således et efterhånden velbeskrevet blad i branchen. Karina Grand er tidligere restaurantchef på Michelin-restauranten Ti Trin Ned, og i februar i år blev hun kåret som vinder af Årets Tjener 2019. Det var formentlig ikke muligheder, den 30-årige tjener manglede til sit næste job.

"Jeg havde ikke selv været på Moment før, men jeg havde hørt meget ros af restauranten, så jeg tog herop og snakkede med Rikke og Morten (ejere, red.), og jeg følte bare, at der var sindssyg god kemi fra starten. Filosofien bag restauranten tiltaler mig enormt meget. Det passer rigtig godt med mine egne værdier, at sæsonen på den måde giver sig til kende på det, der serveres. ," fastslår Karina Grand begejstret.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne