Det kan godt være, at det var lidt af en tilfældighed, at det lige netop var i tjenerfaget Karina Grand endte, men siden hun besluttede sig at gå den vej, har der ikke været overladt ret meget til tilfældighederne, skriver Ebeltoft Folketidende.

Hun er således et efterhånden velbeskrevet blad i branchen. Karina Grand er tidligere restaurantchef på Michelin-restauranten Ti Trin Ned, og i februar i år blev hun kåret som vinder af Årets Tjener 2019. Det var formentlig ikke muligheder, den 30-årige tjener manglede til sit næste job.

"Jeg havde ikke selv været på Moment før, men jeg havde hørt meget ros af restauranten, så jeg tog herop og snakkede med Rikke og Morten (ejere, red.), og jeg følte bare, at der var sindssyg god kemi fra starten. Filosofien bag restauranten tiltaler mig enormt meget. Det passer rigtig godt med mine egne værdier, at sæsonen på den måde giver sig til kende på det, der serveres. ," fastslår Karina Grand begejstret.

Læs hele historien her.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne