Det kan godt være, at det var lidt af en tilfældighed, at det lige netop var i tjenerfaget Karina Grand endte, men siden hun besluttede sig at gå den vej, har der ikke været overladt ret meget til tilfældighederne, skriver Ebeltoft Folketidende.

Hun er således et efterhånden velbeskrevet blad i branchen. Karina Grand er tidligere restaurantchef på Michelin-restauranten Ti Trin Ned, og i februar i år blev hun kåret som vinder af Årets Tjener 2019. Det var formentlig ikke muligheder, den 30-årige tjener manglede til sit næste job.

"Jeg havde ikke selv været på Moment før, men jeg havde hørt meget ros af restauranten, så jeg tog herop og snakkede med Rikke og Morten (ejere, red.), og jeg følte bare, at der var sindssyg god kemi fra starten. Filosofien bag restauranten tiltaler mig enormt meget. Det passer rigtig godt med mine egne værdier, at sæsonen på den måde giver sig til kende på det, der serveres. ," fastslår Karina Grand begejstret.

Læs hele historien her.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne