Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske kæde Letz Sushi, der er en del af Lars Larsen Group, skruer op for salget af sushi og japanske retter i danske supermarkeder. Selskabet er allerede inde i 500 salgssteder i dagligvarehandlen som supplement til kædens egne 21 restauranter rundt om i landet, skriver Jyllands-Posten.

Netop en udvidelse af aktiviteterne ligger inden for en strategi om at satse på at blive den mest bæredygtige sushikæde i Europa. Det skal bl.a. ske gennem et mål om senest i 2025 kun at servere dansk fisk – og især fra kystnært fiskeri - til produktionen af sushi.

”Vi har indtil videre valgt at holde fast i priserne og absorbere omkostningerne selv. Men vi håber på, at vi med en differentiering i markedet kan hente udgiften hjem gennem øget omsætning. Vi er også derfor gået ind i detailsektoren som en aktivitet for at kunne købe større ind og nedbringe omkostninger,” siger Letz Sushis direktør Anders Barsøe.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind