Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fonden Dansk Gastronomi uddeler årligt prisen "Kokkenes Kok" til en kok, som gennem langt virke i faget, har udmærket sig ved højt fagligt niveau, vedholdenhed og evig stræben efter det bedste.
I de 17 år prisen er blevet uddelt, er Lisbeth Jacobsen den første kvinde, som har vundet prisen.
Hun har været i faget i mere end 40 år. 40 år på benene hver dag - fra morgen til sen aften. Det giver en erfaring og viden, som ikke kan opnås på anden måde end ved at ”Slide i det” år efter år, skriver Restaurationen i en pressemeddelelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024