Restaurant Alchemist (2.0) som slår snart dørene op på Refshaleøen i København, og er man en af de heldige med en reservation, kan man se frem til 50 forskellige retter, skriver BT.

Og hvis du ganger det tal med 100, så finder du ud af, hvor mange der har skrevet sig i kø til den vilde madoplevelse.

”Da vi åbnede for bordbestilling, var der 17.000 mennesker, der havde bedt om at få en mail, og efter vi har afsat borde for de første tre måneder, har lidt over 5.000 skrevet sig på en ny venteliste med navn, nummer og det hele,” fortæller køkkenchefen, Rasmus Munk.

Han har brugt halvandet år på at gennemtænke og skabe den 50 retter store menu.

Michelinrestauranterne er blevet bedre til at tjene penge

Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne