Han var manden, der bragte brunch til Danmark og siden skabte et netværk af københavnske caféer og restauranter. Nu - 30 år efter - fortsætter ekspansionen, og går alt vel, råder Torben Olsen, Københavns cafékonge, over flere end 20 spisesteder inden for de nærmeste år, skriver Berlingske.

Torben Olsen er ikke bleg for at give de gastronomiske toprestauranter en stor del af æren for, at det har været muligt at få succes på mange af hans spisesteder.

”Det gav os andre et kæmpe boost. Hvad de har gjort for Danmark, er helt vildt, og man burde næsten sætte Noma på finansloven. De, som kommer for at spise der, skal jo også spise alle de andre dage, og det har været godt for alle os andre,” siger Torben Olsen.

Og der er blevet mange flere muligheder i København end måske nogensinde før. Alene i perioden fra 2013 til 2017 kom der 577 nye restauranter i København, eller hvad der svarer til en vækst på næsten 35 pct. viser tal fra brancheforeningen HORESTA.

Læs hele historien her.      

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne