Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvordan kan man sørge for at minimere madspild når over 100.000 mennesker mødes? Det spørgsmål vil Sinatur Hotel og Konference gerne sætte fokus på ved årets Folkemøde på Bornholm.

Med verdensmålene som ramme er Sinatur Hotel gået sammen med eSmiley om at sætte fokus på verdensmål 12, delmål 3, der handler om at nedbringe madspild. Helt konkret vil Sinatur Hotel i samarbejde med eSmiley veje og registrere madspild digitalt i Sinaturs Mad og Mødested og åbent fremvise tallene på storskærm.   

“Hvis vi skal forebygge madspild ved store events i fremtiden i er det nødvendigt, at vi bliver klogere på, præcist hvor meget vi smider ud i hele branchen. Det vi måler på, kan vi gøre noget ved,” siger Kari Brandsgård fra Sinatur og fortæller, at Sinatur gerne vil kalde sig 100% affaldsfrie inden 2030.

Foruden live madspildsmålinger lægger Sinatur Hotel også telt til en række debatter om klima og bæredygtighed.

Se program her.

Øget digitalisering gør hotel mere agilt

Hotel Legoland er med en øget digitalisering og datamængde blevet mere omstillingsparate. Det fortalte hotellets direktør på HORESTAs Hotel Insights i Billund.

Log ind