Konjunkturerne i Danmark er gode. Det har i høj grad præget den rekordlange valgkamp. Der har været fokus på velfærd, og på hvordan Danmark kan blive et endnu bedre land at leve i. Men der har ikke været så meget fokus på, hvor pengene skal komme fra, skriver Katia K. Østergaard, HORESTA, Anne Lawaetz Arhnung, Landbrug & Fødevarer, Ida Sofie Jensen, Lif, Anne H. Steffensen, Danske Rederier, og Lars Aagaard, Dansk Energi, i Børsen.

”Nu er valgkampen ovre - og nu skal vi i gang med at sikre den vækst, der skal bidrage til velfærden i Danmark. Det vil vi i De Fem Styrker gerne bidrage til. Der er i stigende grad mangel på både ufaglærte, faglærte og højtuddannede specialister. Den udenlandske arbejdskraft bidrager til det danske samfund. De er en del af løsningen, når vi skal sikre fremtidens vækst”, skriver forfatterne til debatindlægget.

De danske styrkepositioner er vokset ud af en lang tradition for en konstruktiv dialog og et godt samarbejde mellem politikere og erhvervsliv. Det er Fem Styrker klar til at fortsætte med det nye Folketing, en ny regering og de nyvalgte 14 danske EU-politikere.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen sendte tirsdag en bred invitation ud til et samarbejde om en grøn klimaplan til alle de store brancher, der har bragt landet frem. Herunder turisme- og oplevelseserhvervet. "Tak for invitationen, som vi meget gerne tager imod", siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne