Jens Zimmer Christensen har siden 1993 drevet Hotel Maritime i København og blev i 2009 valgt til formand for HORESTA.  Jens Zimmer Christensen er netop blevet genvalgt til en ny toårig periode som formand for den magtfulde organisation, og i foråret fik han en royal hæder med udnævnelsen til Ridder af 1. grad af Dannebrog, skriver Standby.dk, som nu har stillet HORESTA-formanden 7 skarpe spørgsmål.

Blandt spørgsmålene er, hvad betyder det for Danmark, at han som dansker sidder på posten som formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og hvordan kan det komme de danske HORESTA-medlemmer til gode.

“En meget stor del af den danske lovgivning udspringer fra EU, og det er derfor helt afgørende, at vi på det europæiske plan står sammen med de øvrige europæiske organisationer og taler med én samlet stemme i Europa-Parlamentet. Derved opnår vi størst indflydelse. Konkret betyder det blandt andet, at jeg har en meget direkte kontakt med såvel de danske som de øvrige Europaparlamentsmedlemmer, hvilket vi også udnytter i den danske politiske interessevaretagelse. Derudover føler jeg mig som HOTREC-formand ekstra godt orienteret om, hvad der rent faktisk foregår i Bruxelles, som jeg derfor også kan udnytte i mit danske formandskab.”

Læs alle svarene her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne