Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
To danskere løber med priser ved årets uddeling af den nordiske madpris Embla. Fra Danmark vinder Claus Meyer i kategorien "Nordisk madkommunikatør 2019", og Anne-Birgitte Agger vinder i kategorien "Nordisk mad til mange 2019".
Det er anden gang, at den nordiske madpris bliver uddelt. I år løber Danmark med to ud af syv priser:
”Hele tanken bag Embla er at styrke den fælles nordiske mad-identitet, kultur og øge interessen for nordisk mad uden for Norden”, siger Lone Marie Eriksen, der er chefkonsulent ved Landbrug & Fødevarer og projektleder på den danske del af Embla.
Det er de syv nordiske landbrugsorganisationer, herunder Landbrug & Fødevarer, der står bag den fælles nordiske madpris.
De syv vindere af Embla-prisen 2019 er:
- Færøerne, Grøna Oyggin, Nordisk råvareproducent 2019
- Finland, Ainoa Winery, Nordisk madhåndværker 2019
- Danmark, Anne-Birgitte Agger, Nordisk mad til mange 2019
- Danmark, Claus Meyer, Nordisk madkommunikatør 2019
- Færøerne, Gimburlombini - Nólsoy, Nordisk maddestination 2019
- Sverige, Bondens Skafferi, Nordisk madiværksætter 2019
- Finland, Hävikki-battle - Food waste-battle, Motiva Oy, Nordisk mad til børn og unge 2019
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024