Den mest omfattende nyskabelse af menuen i virksomhedens historie. Så kort kan det beskrives, når samtlige 184 Hard Rock Caféer over hele verden præsenterer et helt nyt menukort nu på fredag den 14. juni.

Den nye menu fungerer som en hyldest til den allerførste Hard Rock Café, der slog dørene op selvsamme dato i London for 48 år siden, hvor missionen dengang var at servere de bedste milkshakes og burgere i hele verden. Og det er det, som restauranten nu vil finde tilbage til, når de inden længe inviterer danskerne inden for i en moderniseret og mere lokal udgave af Hard Rock Café ved Rådhuspladsen.

”De fleste kender Hard Rock Café og ved, hvad vi står for. Vi var nogle af de første på burger- og milkshakescenen, og så har Hard Rock Café altid været kendt for at have en helt speciel stemning med guitarer og artefakter fra rockens historie hængende på væggen. Et besøg hos os er en unik oplevelse, som man ikke finder andre steder i verden. Men vi savner de lokale, og derfor er det tid til at ryste posen lidt – udover den nye menu, vil vi også ændre lidt på vores normale Hard Rock stil f.eks. vil playlisterne nu ikke kun være rockede”, fortæller Nick Pedersen, daglig leder af Hard Rock Café på Rådhuspladsen i København.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne