I weekenden blev der afholdt kokkekonkurrencen ”Sol over Gudhjem” på Bornholm, hvor landets ypperste talenter inden for gastronomien dyster om at skrælle, hakke og anrette de bedste retter baseret på bornholmske fødevarer, skriver DR.

Og det er måske ikke overraskende, at det er øens klippegrund, som lægger jord til sådan et arrangement. For Bornholm har fået en helt særlig status, når det kommer til både mad og drikke.

For i dag er der 71 medlemmer af foreningen Gourmet Bornholm, som arbejder for at fremme udviklingen og ikke mindst salget af bornholmske fødevarer og restaurantoplevelser. Det er højere end de omkring 20 bornholmske producenter og spisesteder, som stiftede foreningens forgænger tilbage i midten af 1990’erne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne