2. marts gik Domino's i Danmark konkurs, og 10. april blev konkursboet så opkøbt af Domino's Pizza Enterprises, som driver 2.400 Domino's-restauranter på verdensplan. Nu går de for alvor ind på det danske marked, skriver BT.

Det sker først og fremmest mandag 24. juni, når de slår dørene op for Domino's i Roskilde. Det oplyser Domino's Pizza Enterprises i en pressemeddelelse, de har sendt til B.T.

Her oplyser de samtidig, at de lige nu arbejder på at åbne 16 Domino's-restauranter i Danmark. Det skal blandt andet ske i Randers, Odense, Aarhus og i særdeleshed i københavnsområdet. I pressemeddelelsen gør de nye ejere meget ud af at lægge afstand til de tidligere ejere i Danmark, som havde ansvaret for de mange skandaler og i sidste ende kædens konkurs.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne