Den amerikanske pizzagigant Domino's Pizza, der tidligere i år blev væltet i Danmark efter en større fødevareskandale, gør nu klar til et opsigtsvækkende comeback på det danske marked, skriver Børsen. Kæden vender konceptet på hovedet og kickstarter sit danske indtog med en storsatsning på restaurantåbninger og en ambitiøs plan om at blive den største spiller på det danske fastfoodmarked.

De nye australske ejere, Domino's Pizza Enterprises, der i april overtog resterne af den danske del af kæden for 19 mio. kr., vil åbne 120 pizzeriaer i Danmark, lyder det fra selskabet.

“Vi tror på, at vi ender med at have ca. 120 restauranter i Danmark inden for de næste ti til 15 år,” siger Andrew Rennie, der er europæisk landechef hos Domino's Pizza Enterprises. Det australske selskab driver i forvejen 2400 Domino's-pizzeriaer i syv lande, men det er første gang, at selskabet går ind på det danske marked.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne