Den amerikanske pizzagigant Domino's Pizza, der tidligere i år blev væltet i Danmark efter en større fødevareskandale, gør nu klar til et opsigtsvækkende comeback på det danske marked, skriver Børsen. Kæden vender konceptet på hovedet og kickstarter sit danske indtog med en storsatsning på restaurantåbninger og en ambitiøs plan om at blive den største spiller på det danske fastfoodmarked.

De nye australske ejere, Domino's Pizza Enterprises, der i april overtog resterne af den danske del af kæden for 19 mio. kr., vil åbne 120 pizzeriaer i Danmark, lyder det fra selskabet.

“Vi tror på, at vi ender med at have ca. 120 restauranter i Danmark inden for de næste ti til 15 år,” siger Andrew Rennie, der er europæisk landechef hos Domino's Pizza Enterprises. Det australske selskab driver i forvejen 2400 Domino's-pizzeriaer i syv lande, men det er første gang, at selskabet går ind på det danske marked.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne