Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sidste år præsenterede koncernen bag Sunset Boulevard et underskud på 12,5 mio. kr., men i et nyt årsregnskab, som Børsen har gennemgået, kommer Danske Koncept Restauranter A/S, som selskabet bag Sunset Boulevard hedder, ud af 2018 med et overskud på 430.000 kr., skriver Børsen.

Nu vil topchef Jens Broch udvide og tage kampen op med fastfoodkonkurrenter uden for landets grænser. Han vil åbne flere restauranter i Danmark og vil inden for de kommende år også introducere Sunset Boulevard i udlandet.

"Vi kan fint tage konkurrencen op mod nogle af de store internationale fastfood-konkurrenter, som også er i Danmark. Vi har endnu ikke låst os fast på specifikke lande eller en forretningsmodel for, hvordan det skal ske, men det kommer vi helt sikkert til at gøre," siger Jens Broch, der tilføjer, at kæden har "skruet endnu mere op for vækstambitionerne" med det nye resultat.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind