Copenhagen Cooking & Food Festival har offentliggjort det samlede program til årets festival, og billetsalget er startet. Programmet byder på mere end 100 events. De tidligere år har Copenhagen Cooking & Food Festival samlet op mod 100.000 mennesker, og i år finder festivalen sted fra den 23. august til den 1. september.

“Det er nyt for os at lancere hele programmet i en mundfuld, men vi er stolte over at kunne præsentere så alsidige og underholdende arrangementer, der både samler byen og hylder de lokale nabolag,” siger Stine Lolk, som er direktør for Copenhagen Cooking & Food Festival.

“Hvert år vokser festivalen, og i år går vi endnu mere på kant med København som madby, mens vi tilbyder oplevelser til både børn og unge, til madnørderne, der vil et skridt tættere på kokkenes univers, og til de mange danskere, som er nysgerrige på at få en oplevelse udover det sædvanlige.”

Du kan læse mere om årets festival på Copenhagen Cookings hjemmeside.

Har du fået læst?

Ny kontrol: Har I styr på allergenemærkning?

Fødevarestyrelsen har konstateret, at virksomhederne ikke har tilstrækkeligt kendskab til indhold af allergene ingredienser i de fødevarer som serveres/sælges. Derved er der risiko for, at forbrugere med allergi kan få serveret fødevarer, som de ikke kan tåle, hvilket i yderste konsekvens kan være fatalt.

Nyt tiltag: Copenhagen Beer Week ser dagens lys

Copenhagen Beer Week er et splinternyt og unikt initiativ, hvor der foreløbigt er mere end 40 bryggerier og ølbrands fra hele Danmark, som gået sammen om at sætte fokus på danske øl, gastronomi og bryggerkulturen i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne