Wakeup Borgergade, Wakeup Carsten Niebuhrs Gade, Wakeup Bernstorffsgade og Wakeup Aarhus er alle tildelt Green Key, men nu har de også fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, som gælder for deres morgenmad, skriver GreenKey.dk.

Hjemmesiden for turismens miljømærke skriver desuden, at Wakeup-konceptet er miljømæssigt et godt valg, da hotellerne har udbredt brug af LED-belysning, nøglekort og sensorer, der begrænser energiforbruget. Alle fire hoteller har en god affaldssortering for gæster og personale, minimerer linned på en-mands-værelser, nedbringer plastik-service og -produkter og har et højt indkøb af økologiske fødevarer.

Læs hele historien her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Video: Ambitiøs hoteludvidelse skal imødekomme nye målgrupper

Copenhagen GO Hotel bliver nu 88 værelser rigere, så hotellet i alt har 219. Det sker med en innovativ modulløsning, som på to uger konstruerer en ny hotelfløj i denne og næste uge. Derefter står der en spritny hotelejendom på seks etager, som blot mangler de afsluttende detaljer, før den kan byde velkommen til overnattende gæster.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne