Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kantineleverandøren Kokkenes Køkken tager nu for alvor skeen i den anden hånd og præsenterer danskerne for et kantinekoncept, som bryder med den traditionelle kantineoplevelse, skriver de i en pressemeddelelse.

Kokkenes Køkkens nye kantinekoncept har fokus på neurogastronomi som et af de styrende elementer. Navnet på konceptet er: SANS!

”Grundideen i SANS! er mindre mad af højere kvalitet. Et fokuseret udvalg med en rød tråd så maden passer sammen. Desuden arbejder vi med den ”hele spiseoplevelse” og tænker alle sanser ind i måltidet. Ligesom vi læner os op af FNs klima- og verdensmål med mindre kød, mere grønt, nudging og et markant reduceret madspild,” forklarer Maj Toppenberg, som er direktør i Kokkenes Køkken.

Kantinevirksomhed får ny driftschef

Kantinevirksomheden Kokkenes Køkken har fået en ny driftschef for selskabets jyske kunder. Fremover bliver det Majbrit Madsen Eriksen, der får ansvaret for at sikre gode gæsteoplevelser samt medarbejdernes trivsel og udvikling, skriver Kokkenes Køkken i en pressemeddelelse ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind