Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauratøren Carsten Paludan og iværksætteren Hans Henrik Agger åbner restaurant, bar og cafe på 600 kvm i Carlsberg Byen, skriver EjendomsWatch.dk.

Carsten Paludan er kendt for at have stået bag barer som The Old English Pub, Streckers Cocktail og Vesterbro Bryghus, mens Hans Henrik Agger er kendt som iværksætter og medstifter af blandt andet De Grønne Bude.

Det bliver Michelin-kokken Mikkel Maarbjerg, som skal stå for udviklingen af det gastronomiske afsæt i restauranten. Han er tidligere køkkenchef på den to-stjernede Michelin-restaurant Kommandanten.

"Det er et utroligt interessant F&B koncept (food & beverage, red.), der har taget meget lang tid at skabe. Vi står på ryggen af en arv, som vi har mulighed for at videreføre i de rammer, hvor de gamle bryggeriarbejdere levede og åndede fra 1847 og frem til årtusindeskiftet," siger Jakob Gjandrup Møller, salgschef, Carlsberg Danmark.

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Log ind