De to takeaway-platforme Just Eat og Takeaway.com er blevet enige om at gå sammen i et nyt fælles selskab under navnet Just Eat Takeaway.com. Det oplyser Just Eat til børsen i London, hvor selskabet er noteret, skriver Ritzau.

Just Eat blev stiftet i Danmark i 2001, men flyttede i 2005 til London, da danske Bo Bendtsen købte de fleste af de oprindelige stiftere ud af selskabet.

Selskabet har gjort en forretning ud af at samle restauranter og spisesteder, der bringer mad ud, på samme hjemmeside samt at stå for udbringningen af mad.

Har du fået læst?

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Burger King i samarbejde med udbringningsportal

Det danske takeaway-marked boomer, og nu melder en af de nyeste spillere på markedet sig på banen med en god nyhed til de danskere, der foretrækker deres burger flammegrillet. Wolt lancerer et nyt samarbejde med Burger King, som betyder, at det fremover er muligt at bestille burgerkongens velkendte klassikere direkte til døren gennem Wolts populære platform. Hos Wolt glæder man sig over samarbejdet og ser frem til at levere varme burgere til de sultne byboere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne