Turister og glade cafégæster fik sig torsdag eftermiddag en overraskelse, da medarbejdere fra Fødevarestyrelsen pludselig troppede op på den kendte københavnske café Dan Turèll, der ligger i Indre København. De krævede, at caféen straks standsede alt salg af madvarer. Det fortæller TV2/Lorry.

En kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen dateret den 11. juli udstedte et klart forbud mod alt “produktion, salg og markedsføring af fødevarer.” Forbuddet blev uddelt fordi, “det er uklart, hvem der er ejer” og at “virksomheden ikke er registreret i Fødevarestyrelsen”.

Danskere er blandt Europas mest vidende om fødevaresikkerhed

FN har udråbt den 7. juni til at være international fødevaresikkerhedsdag (World Food Safety Day), hvor der bliver sat fokus på de utallige fordele, der er ved at kunne spise sikker mad. EFSA havde i dagens anledning offentliggjort resultaterne af en Eurobarometerundersøgelse, der afdækker europæernes viden om og holdninger til mad og fødevaresikkerhed.

Sådan får I styr på jeres risikoanalyse i egenkontrollen

Hvordan sikrer man sig, at virksomheden har udført tilstrækkeligt med risikoanalyser, så virksomhedens produktion af mad lever op til alle krav? Til formålet har HORESTA indgået en medlemsfordel med eSmiley, som blandt andet giver adgang til vejledningen ’Branchekoden’, som sikrer restauranter en effektiv egenkontrol.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne