Man skal være hurtigt ude, hvis man vil opleve, hvordan Jesper Dams Hansen kokkererer, mens han slår sine folder i Klintholm Havn. Hans popup restaurant, ND122 Anette Ballegaard, som åbnede 1. juli, er nemlig kun åben til og med den 27. juli, og der har været rift om de 30 pladser, der er til rådighed i restauranten, der kun kan besøges under åben himmel.

Til daglig kan Jesper Dams Hansens kogekunst ellers opleves på restaurant Babette i Vordingborg, og skulle der være yderligere behov for at slå hans evner fast, så blev han såmænd også Årets Kok i Danmark i 2018.

At Jesper Dams Hansen er endt i Klintholm Havn denne sommer, er ingen tilfældighed. Han er født og opvokset på havnen, og det har længe været hans ambition at åbne en permanent restaurant på stedet. Men små skridt først.

”Det er ikke bare sådan lige at åbne en ny restaurant. Man er nødt til at arbejde sig op. Desuden er jeg glad for at være på Babette, hvor jeg stadig lærer fra Vivi (Schou, red.), som er en af de bedste i faget, siger han til Sjællandske.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne