CabInn Copenhagen, Danmarks største hotel med 1.202 værelser, skulle være åbnet i juni. Nu er ibrugtagningen rykket et par måneder.

Kilder i hotelbranchen oplyser til Standby.dk, at CabInn Copenhagen forventer at tage første halvdel af sine 1.202 værelser i brug fra starten af august. De 1.202 værelser gør CabInn Copenhagen til Danmarks største hotel. Det kæmpestore CabInn Copenhagen ligger ved Kalvebod Brygge tæt på Københavns Havn og shoppingcentret Fisketorvet samt som genbo til Tivoli Hotel & Congress Center. Niels Fennet har tidligere sagt til STANDBY.dk, at forventede at første halvdel af CabInn Copenhagen ville åbne til juni i år – mens anden halvdel vil være klar til oktober i år.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne