CabInn Copenhagen, Danmarks største hotel med 1.202 værelser, skulle være åbnet i juni. Nu er ibrugtagningen rykket et par måneder.

Kilder i hotelbranchen oplyser til Standby.dk, at CabInn Copenhagen forventer at tage første halvdel af sine 1.202 værelser i brug fra starten af august. De 1.202 værelser gør CabInn Copenhagen til Danmarks største hotel. Det kæmpestore CabInn Copenhagen ligger ved Kalvebod Brygge tæt på Københavns Havn og shoppingcentret Fisketorvet samt som genbo til Tivoli Hotel & Congress Center. Niels Fennet har tidligere sagt til STANDBY.dk, at forventede at første halvdel af CabInn Copenhagen ville åbne til juni i år – mens anden halvdel vil være klar til oktober i år.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne