Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Barril startede sit liv på Vesterbro som en hyggelig vinbar. Fra lørdag 26. januar transformerer stedet sig selv fra decideret vinbar til en vin- og pastabar, skriver MigOgKbh.dk.
“Som dirigent i køkkenet og som ny daglig leder af Barril har vi entreret med Esben Lund, der tidligere har været partner i Madklubbens restauranter Bistro de Luxe og Bazaar samt køkkenchef på Madklubben Frederiksberg,” fortæller ejer Rasmus Teglgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024