Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Matthew Orlando, manden bag Amass-restauranten og den nyåbnede brygpub Broaden & Build, så gerne specialbryggere tage ved lære af den danske restaurationsbranche, skriver Fødevarewatch.dk.
"Der er mange egoer i bryggeribranchen. Mange flere end i madverdenen - og det er der ikke plads til i så lille en by som København," mener Matthew Orlando, der startede sin karriere i San Diego og har arbejdet på Michelin-restauranter i både London og New York.
Den egoprægede branche overrasker kokken. Hvis vi skal blive succesfulde på verdensplan inden for specialøl, bliver folk nødt til at lægge egoerne til side.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Taxa-mangel tvinger restauranter til alternativ løsning
16-04-2024
-
Horesta varmer op til landdistriktsudspil
16-04-2024
-
Hotel Fuglsøcentret har ansat ny køkkenchef
16-04-2024
-
Forlystelsespark går grønt med ny teknologi
16-04-2024
-
Jakob er vendt hjem som chef for Hotel Norden i Haderslev
16-04-2024
-
Billund Lufthavn øger betaling markant: Så meget dyrere bliver det at bruge lufthavnen
16-04-2024
-
Brøndums Hotel indgår nyt stort samarbejde
16-04-2024