McDonald's åbnede torsdag sin første McCafé herhjemme. Det skete på Frederiksberg, hvor restauranten den seneste tid har gennemgået en større renovering. Burgermenuerne er, som vi kender, men nu er der også god kaffe og kage på menukortet.

Allerede fra starten er målsætningen helt klar: McDonald's vil tilbyde god baristakaffe til priser, der matcher de mange kaffebarer i hovedstadsområdet.

”Vores personale er blevet uddannet af en af landets bedste baristaer, Rasmus Jordt, og vi har købt state-of-the-art-maskiner,” fortæller Mads Jensen, kommunikationschef i McDonald’s Danmark.

Har du fået læst?

Ford laver McDonald's-affald om til bildele

Ford vil bruge affald fra kafferistning fra McDonald’s og skabe dele, som kan bruges i selve bilen. Samarbejdet mellem Ford og McDonald’s skal genbruge affaldet fra kafferistningen, som ellers bare ender på lossepladser eller i bedste fald som grillkul, skriver internetsiden The Verge ifølge FødevareWatch.dk.

Hungry.dk indgår samarbejde med McDonalds

Københavnere kan nu få mad leveret fra McDonalds gennem platformen Hungry.dk. De to parter har nemlig netop indgået et partnerskab, skriver Morten Larsen, stifter og bestyrelsesformand i Hungry.dk, på Linkedin, ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne