McDonald's åbnede torsdag sin første McCafé herhjemme. Det skete på Frederiksberg, hvor restauranten den seneste tid har gennemgået en større renovering. Burgermenuerne er, som vi kender, men nu er der også god kaffe og kage på menukortet.

Allerede fra starten er målsætningen helt klar: McDonald's vil tilbyde god baristakaffe til priser, der matcher de mange kaffebarer i hovedstadsområdet.

”Vores personale er blevet uddannet af en af landets bedste baristaer, Rasmus Jordt, og vi har købt state-of-the-art-maskiner,” fortæller Mads Jensen, kommunikationschef i McDonald’s Danmark.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne