McDonald's glæder sig over udviklingen i 2018 på trods af, at omsætningen er faldet betydeligt. Faldet i omsætningen er nemlig hovedsageligt udløst af et større strategiskifte, der giver større overskud, skriver Ritzau.

Det viser regnskabet for 2018, der er offentliggjort onsdag.

”Vores udvikling i 2018 var stærk, drevet af "Velocity Growth Plan" med et stærkt momentum i alle vores globale segmenter. Vi fortsatte med at transformere vores forretning og har gjort betydelige fremskridt i at modernisere vores restauranter”, skriver administrerende direktør Steve Easterbrook i regnskabet.

Brødrepars forlystelsespark tjener millioner

Djurs Sommerland kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med et overskud på 24,4 mio. kr. Det var 1 mio. kr. mere end året forinden, og adm. direktør Henrik B. Nielsen synes, det er meget fornuftigt. Han forventer, at væksten fortsætter, skriver Finans.dk.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne