Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Til marts slår den københavnske pizzarestaurant Frankies dørene op til stenovnsbagte pizzaer med kolde øl, og cocktails i Aarhus, skriver SmagAarhus.dk.
”Frankies er vores bud på en pizzajoint, der har plads til alle, der elsker stenovnsbagt pizza. Vi sætter desuden uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl og cocktails i højsædet,” lyder det fra de fire partnere Lars Bertelsen, Christopher Haar, Martin Alf og Nils Petter Bro.
Et særligt tilbud på stedet bliver konceptet ’Frankies Feast’, hvor man for 350 kroner kan spise al den pizza og drikke alle de cocktails og den vin, man lyster. Frankies Feast varer i halvanden time, og børn op til og med 11 år spiser med og drikker alt den sodavand, som de kan rumme, for 150 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024