Hotelejer og direktør for Guldsmeden-kæden, Sandra Plesner Weinert, vil gerne have politikerne i tale, inden det er for sent, når det kommer til byens store marked af private boligudlejere. Det fortæller hun i et interview til Standby.dk.

”Vi har ikke set effekten af 8.000 nye værelser i København endnu. Men jeg gik på airbnb i går og tjekkede kommende weekender op for tilgængelighed og priser. Håndbold-weekenderne har ikke givet hotellerne den efterspørgsel, der var forventet, og vi havde set frem til lidt ekstra belægning i en tynd måned. Vi skal have politikerne i tale og deleøkonomien skal reguleres, ellers kan vi ikke fylde 8.000 nye værelser, skaffe tusindvis af nye jobs og elevpladser, betale vores moms, skatter og afgifter og finde boliger til vores studerende”, siger hun.

Læs hele interviewet med Sandra Plesner Weinert her, hvor hun også fortæller om bæredygtighed, nye hotelprojekter og hendes forhold til OTA’erne.

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne