Hotelejer og direktør for Guldsmeden-kæden, Sandra Plesner Weinert, vil gerne have politikerne i tale, inden det er for sent, når det kommer til byens store marked af private boligudlejere. Det fortæller hun i et interview til Standby.dk.

”Vi har ikke set effekten af 8.000 nye værelser i København endnu. Men jeg gik på airbnb i går og tjekkede kommende weekender op for tilgængelighed og priser. Håndbold-weekenderne har ikke givet hotellerne den efterspørgsel, der var forventet, og vi havde set frem til lidt ekstra belægning i en tynd måned. Vi skal have politikerne i tale og deleøkonomien skal reguleres, ellers kan vi ikke fylde 8.000 nye værelser, skaffe tusindvis af nye jobs og elevpladser, betale vores moms, skatter og afgifter og finde boliger til vores studerende”, siger hun.

Læs hele interviewet med Sandra Plesner Weinert her, hvor hun også fortæller om bæredygtighed, nye hotelprojekter og hendes forhold til OTA’erne.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne