Hotelejer og direktør for Guldsmeden-kæden, Sandra Plesner Weinert, vil gerne have politikerne i tale, inden det er for sent, når det kommer til byens store marked af private boligudlejere. Det fortæller hun i et interview til Standby.dk.

”Vi har ikke set effekten af 8.000 nye værelser i København endnu. Men jeg gik på airbnb i går og tjekkede kommende weekender op for tilgængelighed og priser. Håndbold-weekenderne har ikke givet hotellerne den efterspørgsel, der var forventet, og vi havde set frem til lidt ekstra belægning i en tynd måned. Vi skal have politikerne i tale og deleøkonomien skal reguleres, ellers kan vi ikke fylde 8.000 nye værelser, skaffe tusindvis af nye jobs og elevpladser, betale vores moms, skatter og afgifter og finde boliger til vores studerende”, siger hun.

Læs hele interviewet med Sandra Plesner Weinert her, hvor hun også fortæller om bæredygtighed, nye hotelprojekter og hendes forhold til OTA’erne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne