Den kommende VM-slutrunde giver ekstra business i hotelkæden Scandic, som skal huse halvdelen af de i alt 24 deltagende nationer. Holdene skal i København bo på Scandic Sydhavnen og kædens nyeste hotel, Scandic Kødbyen, mens Scandic Regina i Herning bliver vært i det jyske.

”Scandic Regina i Herning samt københavnske Scandic Sydhavnen og Scandic Kødbyen huser samtlige landshold, der spiller på dansk grund under VM-slutrunden. I alt bliver det til over 4.000 overnatninger,” fortæller kommunikationschef for Scandic i Danmark, Daniel Kirchhoff, til STANDBY.dk

Har du fået læst?

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne