Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Alle ferieparker i Landal GreenParks Danmark har nu papir på deres bæredygtige fokus og indsats for klimaet. Det gør kæden til den første Green Key certificerede ferieparkkæde i Danmark, skriver Turisme.nu.

For et år siden fik Europas største ferieparkkæde, Landal GreenParks, debut i Danmark, da kæden overtog Dayz Resorts feriecentre.

Med sig bragte kæden et stort fokus på bæredygtig drift, og som kvittering for det grønne arbejde, har parkerne løbende modtaget certifikater fra den internationale turismebranches miljømærke, Green Key.

”Vi arbejder fokuseret med grøn udvikling af parkerne og har gjort det fra første færd. Det er bekræftende, at vi så hurtigt har nået et af vores helt store miljømål og i fællesskab skabt resultater af international kaliber. Vi er glade for at kunne vise vores gæster, at de er med til at passe på miljøet, når de vælger at holde ferie hos os,” siger Kent Lodberg, der er sales & marketing manager i Landal GreenParks Danmark.

Læs hele historien på Turisme.nu.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind