Mette, Front Office Manager og Uffe, Environment Officer repræsenterede i onsdags Annex Copenhagen i konkurrencen ”Årets Hôteliér 2019”, som blev afholdt i Aalborg. Gennem internationale træningssimulationer skabte de den bedste bundlinje.

Nordjysk Mad & Turisme, der står bag konkurrencen og havde inviteret hotelbranchen til Aalborg for at deltage i konkurrencen ”Bedre Hotelbundlinje - Årets Hôteliér 2019”. Formålet er at gøre den danske hotelbranche skarpere på at drive egen hotelvirksomhed. Deltagerne har gennem globale træningssimulationer fået en skarpere forretningsforståelse.

Annex Copenhagen er centralt placeret på Vesterbro i København.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne