Mette, Front Office Manager og Uffe, Environment Officer repræsenterede i onsdags Annex Copenhagen i konkurrencen ”Årets Hôteliér 2019”, som blev afholdt i Aalborg. Gennem internationale træningssimulationer skabte de den bedste bundlinje.

Nordjysk Mad & Turisme, der står bag konkurrencen og havde inviteret hotelbranchen til Aalborg for at deltage i konkurrencen ”Bedre Hotelbundlinje - Årets Hôteliér 2019”. Formålet er at gøre den danske hotelbranche skarpere på at drive egen hotelvirksomhed. Deltagerne har gennem globale træningssimulationer fået en skarpere forretningsforståelse.

Annex Copenhagen er centralt placeret på Vesterbro i København.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

64 nye værelser på københavnerhotel

Efter udvidelsen har Hotel Kong Arthur med 64 nye værelser, når hotellet op på 214 værelser fordelt på 5 bygninger. De nye fløj er inspireret af en herskabslejlighed med høje paneler, danske designikoner, sildebensparket på gulvene, masser af god kunst på væggene og udsigt over byen gennem store dannebrogsvinduer, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne