Det hypede danske ølbryggeri Mikkeller har vokseværk og spreder sig ud over en række brancher. Det skal det blive ved med de kommende år, fortæller stifter og ejer Mikkel Borg Bjergsø til Finans.

I 2019 er der indtil videre planlagt syv nye åbninger af restauranter og barer under Mikkelers brand, men også løbetøj og mere ølbryg er på agendaen.

I året der er gået, blev der føjet yderligere 14 til i netværket af butikker, barer og restauranter over hele verden, så der nu er 43. Læg dertil ca. 50.000 hektoliter øl, Mikkeller har brygget i 2018 mod 42.000 hektoliter i 2017, produktion af chokolade og spiritus, flere festivaler og en verdensomspændende løbeklub med vokseværk.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne