Det hypede danske ølbryggeri Mikkeller har vokseværk og spreder sig ud over en række brancher. Det skal det blive ved med de kommende år, fortæller stifter og ejer Mikkel Borg Bjergsø til Finans.

I 2019 er der indtil videre planlagt syv nye åbninger af restauranter og barer under Mikkelers brand, men også løbetøj og mere ølbryg er på agendaen.

I året der er gået, blev der føjet yderligere 14 til i netværket af butikker, barer og restauranter over hele verden, så der nu er 43. Læg dertil ca. 50.000 hektoliter øl, Mikkeller har brygget i 2018 mod 42.000 hektoliter i 2017, produktion af chokolade og spiritus, flere festivaler og en verdensomspændende løbeklub med vokseværk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne