Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En kop kaffe, et stykke kage og måske noget andet til ganen. Og så en arkitektonisk oplevelse oveni. Det håber arkitekt Søren Sarup at kunne byde på fra engang i 2020, når Strandgården - det for længst lukkede etablissement tæt på kysten i Agger - er blevet forvandlet fra "øjebæ" til en attraktion, skriver Nordjyske.
Han, der er indehaver af Aarhus-arkitektfirmaet Puras ApS, købte Strandgården i sommeren 2018. En del af ejendommen vil han bevare, mens den ældste og mest forfaldne del bliver revet ned.
”Der skal være en café eller en mindre restaurant, og det skal være en fin oplevelse at komme der. Jeg håber at finde nogen, der vil leje eller forpagte stedet. Ellers må jeg selv ansætte folk”, siger Søren Sarup.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024